Dom upokojencev Sevnica
Dom upokojencev Brežice DUO Impoljca
Dom upokojencev Brežice DUO Impoljca

Obvestila in povabila

Spoštovani,

v priponki se lahko seznanite z namero o odprodaji opreme v DUO Impoljca.

NAMERA O SKLENITVI NEPOSREDNE POGODBE O PRODAJI

Spoštovami,

v priponki se lahko seznanite z namero o odprodaji opreme DUO Impoljca.

NAMERA O SKLENITVI.PDF

Spoštovani svojci in obiskovalci.

 

Upoštevajoč aktualne razmere in priporočila Ministrstva za zdravje, zaradi hitrega poslabšanja epidemiološke slike v lokalnem okolju, je naša skupna naloga, da storimo vse, kar je v naši moči, da zaščitimo naše stanovalce in zaposlene tako, da upoštevamo vsa preventivna priporočila:

Spoštovani,

obveščamo vas, da od sobote, 14. 5. 2022 za obiskovalce našega Doma ni več potrebno izpolnjevati PCT pogoja.

V skladu z Odlokom Vlade RS o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo Covid-19 (Uradni list RS, št. 68/2022 z dne 13. 5. 2022) je obvezna uporaba zaščitne maske (kirurške maske tipa II ali IIR, maske tipa FFP2 ali maske tipa FFP3) pri gibanju in zadrževanju v zaprtih prostorih izvajalcev socialno varstvenih storitev in programov, ki izvajajo nastanitev ter obvezno razkuževanje rok in prezračevanje prostorov.

Spoštovani svojci in obiskovalci.

 

Vezano na izboljševanje epidemiološke slike v državi in sproščanju ukrepov, tudi v Domu upokojencev Sevnica rahljamo pogoje za obisk. Obiski so tako omogočeni zdravim odraslim osebam, ki izpolnjujejo pogoj PCT in niso bile v visoko rizičnem stiku z okuženo osebo ali osebo v karanteni. Na obisk lahko pride ena zdrava oseba.

 

Obiski potekajo vsak dan od 9.00 do 17.00 ure in se omogočajo obiskovalcem z dokazilom o izpolnitvi PCT in z veljavnim osebnim dokumentom.

Spoštovani stanovalci, svojci in prijatelji DU Sevnica,

Iskreno se vam zahvaljujemo za dosedanje sodelovanje, dobre želje, podporo in razumevanje v zadnjem mesecu dni. Z velikim veseljem vam sporočamo, da smo ob izrednih obremenitvah vseh zaposlenih uspeli preprečiti širjenje okužbe s SARS-CoV-2.

© 2024 DUO Impoljca, Vse pravice pridržane.