Dom upokojencev Sevnica
Dom upokojencev Brežice DUO Impoljca
Dom upokojencev Brežice DUO Impoljca

Spoštovani stanovalci, svojci in prijatelji DU Sevnica,

Iskreno se vam zahvaljujemo za dosedanje sodelovanje, dobre želje, podporo in razumevanje v zadnjem mesecu dni. Z velikim veseljem vam sporočamo, da smo ob izrednih obremenitvah vseh zaposlenih uspeli preprečiti širjenje okužbe s SARS-CoV-2.

Tako z 18.2.2022 sproščamo omejitvene ukrepe, ki so v Domu veljali v času zadnje okužbe – od 13.1.2022, in tako vanj postopno vračamo star ritem življenja. Nadvse smo zadovoljni, da nam je, kljub prisotnosti virusa, rdeči in sivi coni, ki sta bili urejeni znotraj Doma, v času okužbe uspelo ohraniti in vam, najbližjim svojcem, omogočiti obiske pri stanovalcih, ki niso prišli v stik z okužbo.

 

Zaradi slabe epidemiološke slike v okolju vas še vedno naprošamo, da na obisk prihajate le, če ste res prepričani, da ste zdravi in niste bili v zadnjih sedmih dneh v rizičnem stiku. Prav tako vam priporočamo, da se neposredno pred vsakim odhodom na obisk samotestirate ali opravite hitri test kljub temu, da izpolnjujete pogoj PCT.

 

Obiski so omogočeni samo zdravim odraslim osebam - svojcem, ki izpolnjujejo pogoj PCT in niso bile v visoko rizičnem stiku z okuženo osebo ali osebo v karanteni. Na obisk lahko pride ena zdrava oseba. Za čas trajanja obiska je potrebno ves čas upoštevati že do sedaj znana navodila, zlasti pa je ves čas obvezno nositi kirurško ali FFP2 zaščitno masko, ki mora biti pravilno nameščena in je ni dovoljeno snemati.

 

Izhodi stanovalcev v domače okolje so še vedno močno odsvetovani.

 

Zahvaljujemo se vam za zaupanje in potrpežljivost.

 

Z najlepšimi željami, da ostanete zdravi, vas lepo pozdravljamo.

 

Kolektiv DU Sevnica

 

mag. Nina Mažgon, vodja enote DU Sevnica  

Darja Cizelj, direktorica 

© 2024 DUO Impoljca, Vse pravice pridržane.